Páginas

sábado, 23 de marzo de 2013

Crespellines



Ingredients: 

 500 gr. de farina

  200  "  de sucre

  250  "  de seu

  1 culleredeta de bicarbonat

   un poquet de llet 










Preparació:

 -Mesclem tots els ingredients afegint un poquet de llet fins que ens quedi una pasta no molt dura.
 -Aplanat-la fent una capa de devers 3 ó 4 mm. de gruixa. 
 -Feim les crespellines amb un motlle de puntetes rodones (els cercles de uns 10 ó 12 cm. de diàmetre) i les colocam damunt una llauna amb paper sulfuritzat.
 -Les enfornam uns 10 min. a 180ºC  fins que agafin un color torradet per damunt i per devall.
 -No les toqueu fins que estiguin ben fredes. Han de quedar ben rostidetes.   


3 comentarios:

  1. Aquesta segur que la faig, bé, crec que les menorquines les vull fer totes!!!!

    Per cert, m'he fet seguidora, no entenc com es que no ho era ¿? si surts a la meva llista de blogs que segueixo!!!!

    Petons i bona Setmana Santa!

    ResponderEliminar
  2. Si la vols fer més sabrosa, fer servir mantega. Si es alergit a la lactosa es millo el oli de girasol. la pots enriqui amb un rovell d'ou.
    Trobo que ets una bona pastissera.
    Llorens

    ResponderEliminar
  3. Gràcies Llorens, intento aprendre una mica més cada dia. Em falta molt per ser una bona pastissera.

    ResponderEliminar