sábado, 23 de marzo de 2013
Crespellines
Ingredients:
500 gr. de farina
200 " de sucre
200 " de seu
1 culleredeta de bicarbonat
un poquet de llet
1 iema d'ou (opcional)
Preparació:
-Mesclem tots els ingredients afegint un poquet de llet fins que ens quedi una pasta no molt dura.
-Aplanat-la fent una capa de devers 3 ó 4 mm. de gruixa.
-Feim les crespellines amb un motlle de puntetes rodones (els cercles de uns 10 ó 12 cm. de diàmetre) i les colocam damunt una llauna amb paper sulfuritzat.
-Les enfornam uns 10 min. a 180ºC fins que agafin un color torradet per damunt i per devall.
-No les toqueu fins que estiguin ben fredes. Han de quedar ben rostidetes.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Aquesta segur que la faig, bé, crec que les menorquines les vull fer totes!!!!
ResponderEliminarPer cert, m'he fet seguidora, no entenc com es que no ho era ¿? si surts a la meva llista de blogs que segueixo!!!!
Petons i bona Setmana Santa!
Si la vols fer més sabrosa, fer servir mantega. Si es alergit a la lactosa es millo el oli de girasol. la pots enriqui amb un rovell d'ou.
ResponderEliminarTrobo que ets una bona pastissera.
Llorens
Gràcies Llorens, intento aprendre una mica més cada dia. Em falta molt per ser una bona pastissera.
ResponderEliminar